G
N
I
D
A
O
L
Deschiderea ușilor în Chișinău
Deschiderea ușilor în Chișinău

Fiecare persoană din viața sa se confruntă cu problema șocantă a ruperii unei încuietori a ușii dintr-un apartament (într-o mașină, garaj sau seif). Această problemă este foarte ușor de rezolvat dacă un serviciu sau un deschizător de uși din Chișinău este implicat în acest lucru. Când trebuie să apelați la profesioniști pentru ajutor? Lista cazurilor în care veți avea nevoie de ajutorul unui specialist în deschiderea încuietorilor este destul de mare. Necesitatea de a apela serviciul de deschidere a ușii de urgență poate apărea dacă:

1. La Chișinău și în toată țara, adesea apar situații când s-a rupt o încuietoare. Această problemă este tipică nu numai încuietorilor ieftine care sunt vândute în țara noastră. Nici mecanismele de blocare scumpe nu sunt asigurate împotriva blocării. Această problemă apare dacă:

 • - unitatea este instalată incorect;
 • - este prezentă deteriorarea mecanică;
 • - dispozitivul a fost acționat necorespunzător;
 • - există un defect al fabricii;
 • - a apărut o cădere a frunzei ușii.
 • 2. Ați pierdut cheia de la ușa din față sau mașină, caz în care numai un profesionist poate deschide fără durere, poate deschide ușa unui apartament sau a mașinii dvs. fără avarii.

  3. Cheia a fost furată de escroci, dacă s-a întâmplat o astfel de situație, trebuie să căutați urgent un maestru al deschiderii încuietorilor, deoarece încuietoarea nu trebuie doar să fie deschisă, ci și schimbată. În caz contrar, riscul jafului în apartamente crește de zece ori.

  4. Cheia s-a rupt în lacăt (gaura cheii), o astfel de situație nu este neobișnuită. În cel mai bun caz, resturile pot fi scoase din puț; în cel mai rău caz, echipamentele speciale vor fi necesare pentru a sparge încuietoarea de pe ușă.

  5. Neatenție obișnuită. Adesea apelează la specialiști atunci când o persoană ieșea în stradă și trânta ușa fără cheie. Și într-o astfel de situație, problema nu poate fi rezolvată independent.

  Desigur, deschiderea încuietorilor într-o ușă metalică din Chișinău nu este cea mai ușor problemă de rezolvat, profesioniștii noștri din Chișinău sunt specializați în deschiderea încuietorilor, ușilor, mașinilor și seifelor! vă permite să salvați panoul ușii (și, în unele cazuri, încuietoarea în sine) vă va lăsa mașina sănătoasă și sănătoasă. Dacă încuietoarea este ruptă și nu mai este utilizabilă, maeștrii noștri vor instala una nouă pentru dvs. și vă vor oferi un set de chei. Doar tu vei avea astfel de chei. Dacă doriți, puteți face duplicate pentru rude. Auto-deschiderea ușii este plină de defectarea finală a mecanismului de blocare și deteriorarea ușii în sine. Prin urmare, dacă nu doriți acest lucru, nu încercați să deschideți singur ușa! Nici vecinul care „a făcut asta de o sută de ori” nu ar trebui să aibă încredere. Mai bine te bazezi pe specialiști.

  Deblocarea usilor Chisinau